Tax Structure in India.... Funny But True...


Question 1.. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX! 

Question 2 : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!! 

Question 3 : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI 

Question 4 : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX! 

Question 5: How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX 

Question 6 : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory...
Tax : PAY EXCISE DUTY! 

Question 7 : Do you have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX! 

Question 8 : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX! 

Question 9 : Doing business in Millions?
Ans. : Yes -- Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No -- Tax : Then pay Minimum Alternate Tax 

Question 10 : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX! 

Question 11 : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX! 

Question 12 : Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX! 

Question 13 : Have you taken or given any Service / (s)?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX! 

Question 14 : How come you got such a Big Amount?
Ans... : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX! 

Question 15.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX! 

Question 16 : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX! 

Question 17 : Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE ! 

Question 18 : How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE! 

Question 19.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!